Nieuwsbrief December 2020

Beste leden,

 

Hopelijk is alles goed met jullie!

Ondanks het hele Covid gebeuren , willen we toch onze band als club met u allen in stand houden en u op de hoogte houden van één en ander. Daar hoort ook het hernieuwen van het lidmaatschap bij. Dat is natuurlijk niet onmiddellijk het meest opbeurende dat we u kunnen meedelen maar hoort hoe dan ook bij het in stand houden van organisaties en clubs. Vandaar een warme oproep om uw lidmaatschap in orde te brengen vóór 10 december.

 

VWB heeft ons laten weten dat ze een e-mail met betalingsopdracht tot verlenging van het lidgeld VWB, gaan versturen in de eerste week van december naar elk aangesloten clublid.
We weten uit het verleden dat deze individuele betalingsuitnodiging van de VWB voor verwarring kan zorgen, met o.a. dubbele betalingen tot gevolg.
Belangrijk: de lidgelden worden door WTC Pellenberg geïnd (zowel lidgeld WTC Pellenberg als lidgeld VWB). Wij storten door naar VWB!

De prijzen van het lidgeld vind je in vorige nieuwsbrief (en op de website), alsook het rekeningnummer waarop dient overgeschreven te worden.

Enkele leden van de club hebben in juni van dit jaar als figuranten meegespeeld in een promotiefilm van Wegen en Verkeer.
Het resultaat kan je bewonderen via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=bGMeZnNnrPM of  via onze website

Ondertussen hebben we het officiële seizoen afgesloten en zijn we aan de winterritten begonnen. Voor wie geïnteresseerd is om eens mee te fietsen, er zijn verschillende mogelijkheden. Op weekdagen (dinsdag en donderdag) wordt er nog gefietst met vertrek in Linden en in het weekend vanuit Pellenberg, zowel MTB als op de weg. De vertrekplaatsen en uren staan op de website (vorige nieuwsbrief).

De winterperiode is belangrijk om je conditie te onderhouden. Blijf sporten, blijf bewegen, blijf gezond bezig!

Zeker als je van plan bent om mee te gaan fietsen in Mallorca. Na de pogingen in maart en oktober van dit jaar ondernemen we een derde poging. Van 13 tot 20 maart hopen we in Mallorca te vertoeven. De nieuwsbrief hierover :Mallorca maart 2021. Je kan  deze ook terugvinden of via deze link.

 

Wat mogen jullie nog verwachten in 2021 (onder voorbehoud van een verbetering i.k.v. Covid-19 en rekening houdend met de dan geldende maatregelen)?

Winterwandeling: gezien we nog steeds niet met meer dan 4 personen buiten mogen sporten (in dit geval wandelen), wachten we af tot er een mogelijke versoepeling komt om een datum vast te leggen.

 

Algemene vergadering: 6 of 13 februari (ook weer afhankelijk van …)

 

Start nieuw wegseizoen: 13 en 14 februari

 

Fietsweekend: we willen graag naar jullie voorkeuren polsen en hebben daarvoor een enquête opgesteld. Eén weekend met 2 overnachtingen of 2 weekends met telkens 1 overnachting. Graag uw antwoorden registreren via deze link: https://forms.gle/fw3jcZbd5SfoCt3d9

 

Verder zullen we de zaken van kortbij opvolgen om, waar het mogelijk is, iets te organiseren.

 

Zorg voor elkaar, blijf gezond, en hou het veilig.

 

Warme en sportieve groeten.

Het bestuur

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *