Nieuwsbrief Januari 2021

Beste leden

Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van de jaarovergang ondanks de beperking die ons allen is opgelegd.
Vanuit het bestuur wensen we aan iedereen een gezond, gelukkig, sportief en plezierig jaar waarin we met z’n allen snel een vaccin-spuitje mogen verwachten.
We laten het echter niet aan ons hart komen en starten met de eerste activiteit.

In de vorige nieuwsbrief maakte we melding van de “coronaproof georganiseerde“ winter’bubbel’wandeling van 30 januari 2021 met start en aankomst in Pellenberg.
Door de opgelegde Corona beperkingen moeten we deze wandeling een beetje aanpassen. Er is geen bevoorrading en het starten in timeslots is ook niet toegelaten.
Het alternatief is dat we er een heel wandelweekend van maken. Iedereen is vrij om te starten wanneer hij wil. Dat kan zowel op zaterdag 30 als zondag 31 januari.
De wandeling is uitgestippeld (afstand 9 km) en we bezorgen jullie in de loop van de week een plannetje en een gpx zodat jullie vrij de wandeling kunnen doen.
We dringen er wel op aan dat iedereen zich houdt aan de Corona-maatregelen die welgekend zijn.
De uitdaging bij deze wandeling is dat jullie onderweg foto’s nemen. Details van de opdracht worden in de komende mail uit de doeken gedaan.

De start van het seizoen dat zoals voorgaande jaren werd voorafgegaan door een gezellige bijeenkomst (algemene vergadering) in het Buurthuis zal dit jaar worden uitgesteld.
De vergadering stellen we uit tot een nader te bepalen datum in het post-Corona tijdperk.

De start van het fietsseizoen wordt ook uitgesteld. We wachten op versoepelingen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.
Wie toch graag in een beperkte groep fietst van maximum 4 personen kan altijd terecht op zondag om 9u voor een Choco-rit. Als er voor zaterdag ook interesse is, kan dat ook opgezet worden.
Communicaties gebeuren via de respectievelijke WhatsApp groepen. (WTC Zondag en WTC Zaterdag)

Sportieve groeten

Het Bestuur

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *