Nieuwsbrief Maart bis

Beste leden

Onze federatie VWB laat ons het volgende weten:

“Er heerst heel wat verwarring omtrent het fietsen in groepen tot 10 personen. Is het nu april of 8 maart? Wij hebben dit meermaals nagevraagd bij de nodige instanties en kregen te horen van Sport Vlaanderen dat het wel degelijk toegelaten is vanaf maandag 8 maart. (april verwijst naar buitensporten met contact, dus het wegvallen van de 1.5m)
In essentie: Outdoor fietsen kan vanaf 8 maart in groepen met maximaal 10 personen. Zowel voor clubs als vriendengroepen. De algemene coronarichtlijnen blijven uiteraard gelden.”

 

We zijn ook blij dat de horeca terug open gaat vanaf 1 mei (onder voorbehoud van de Corona-cijfers).
Onze 3-daagse naar Brugge zal dus waarschijnlijk kunnen doorgaan.
Het hotel waar we logeren is Velotel Brugge. www.hotelvelotel.com

Datum: vrijdag 14 mei tot zondag 16 mei 2021

We vertrekken met de fiets op vrijdag vanuit Pellenberg naar Brugge met de nodige tussenstops. Via Mechelen, Gent en Aalter bereiken Brugge na ongeveer 150 km.
De rit is over het algemeen vlak en we gaan ervan uit dat dit voor iedereen haalbaar is mits de nodige training op voorhand. Waarmee we bedoelen dat het streefdoel toch een regelmatige aanwezigheid op de wekelijkse ritten moet zijn.

Op zaterdag voorzien we 2 ritten (verschillende afstanden) vanuit Brugge (waarschijnlijk richting kust) en op zondag keren we terug huiswaarts (moet nog uitgewerkt worden).

De prijs per persoon in een éénpersoonskamer is 306 euro.

De prijs per persoon in een tweepersoonskamer is 206 euro.

Inbegrepen: 2 nachten kamer met ontbijt, city taks, 2 x driegangendiner inclusief drankenpakket (pils, waters en huiswijn) tot aan de koffie, bagagetransport, plezier en gezelligheid!

Inschrijvingen vóór 25 maart via deze link + betaling van een voorschot van 50 euro per persoon op rekeningnummer BE62 7340 4357 7661 van WTC Pellenberg met vermelding van naam + 3-daagse.

Als je reeds geregistreerd bent op onze website log je eerst in.
Je vindt deze info met het inschrijvingsformulier ook terug onder activiteiten ‘Driedaagse naar Brugge’
Door je in te schrijven maak je automatisch een log in aan op onze nieuwe website. Je moet dan wel nog een nieuw paswoord aanvragen als je je wenst aan te melden.

 

Sportieve groeten

Het Bestuur

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *