Nieuwsbrief Maart

Beste leden

 

In een normaal jaar starten we met WTC Pellenberg altijd het nieuwe seizoen net vóór dat het professionele wielerpeloton op de Vlaamse wegen komt koersen.
Dit jaar is het echter anders en starten we het weekend na het openingsweekend van de profs. Iedereen is ondertussen goed vertrouwd met de maatregelen die de overheid ons oplegt.
Dit betekent dat we tot nader orde kunnen fietsen in bubbels van maximaal 4 personen. Zorg er ook steeds voor dat je voldoende afstand houdt (1,5 meter) en dat je altijd een mondmasker op zak hebt voor het geval dat nodig is.

Dus volgende zaterdag 6 maart start ons officieel fietsseizoen om 9u aan de kantine van FC Pellenberg. Zolang we in bubbels van 4 personen moeten fietsen zal er nog geen volgwagen ter beschikking zijn. Uiteraard hopen we met z’n allen dat er snel versoepelingen aankomen en dat de buitenbubbel uitgebreid kan worden. Maar de gezondheid van ieder van ons gaat boven het plezier. We begrijpen dat in de huidige gezondheidssituatie we nog even geduld zullen moeten hebben.

Wie op zaterdag niet kan of ook nog eens op zondag wil fietsen, nodigen we uit om aan te sluiten bij de zondag rit. Deze start aan de Gemeenteschool Pellenberg om 8u30. Uiteraard ook in bubbels van 4!

Zoals de voorgaande jaren starten we het seizoen aan een tempo dat voor iedereen haalbaar is en wordt dit stelselmatig opgetrokken in de loop van het seizoen. Wees dus niet bang om te starten. We houden rekening met iedereen.

De ritten worden gepubliceerd op de website en kunnen gedownload worden. Toch best dat minstens één iemand per bubbel de rit op zijn GPS heeft staan.

Wat vinden jullie van de nieuwe communicatie waarvan al een voorproefje is verstuurd via WhatsApp en Instagram?

De mooie afbeeldingen (zie ook hieronder aan het einde van de mail) werden gemaakt door Seppe Celis. Seppe is fietsend lid op zondag en is recent toegetreden tot het bestuur om zijn creatief brein ten dienste te stellen van de club.

 

Save the date!   14 mei – 16 mei 2021

Het Hemelvaartweekend is traditioneel het weekend  van de driedaagse.
Dit jaar trekken we naar Brugge – Hotel Velotel (www.hotelvelotel.com). Neem alvast een kijkje op hun website.
Alles zal natuurlijk afhangen van de evolutie van het Coronavirus.

We hadden toch nu al graag geweten wie interesse heeft om mee te gaan. Graag even aangeven via deze link: 3-daagse WTC Pellenberg
Details van de reis volgen zo spoedig mogelijk.

 

Mallorca: 18 september – 25 september

De inschrijvingen staan nog steeds open.
inschrijven kan via deze link: https://www.flammerouge.be/item/mallorca-wtc-pellenberg-78
Voor meer info zie onze vorige nieuwsbrief

Hou het gezond en hopelijk zie we elkaar op één van de volgende ritten.

Het bestuur.

 

 

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *