WTC Nieuwsbrief november-december

Beste leden

Ondertussen hebben we het officiële seizoen afgesloten en zijn we aan de winterritten begonnen.
Voor wie geïnteresseerd is om eens mee te fietsen, er zijn verschillende mogelijkheden. Op weekdagen (dinsdag en donderdag) wordt er nog gefietst met vertrek in Linden en in het weekend vanuit Pellenberg, zowel MTB als op de weg. Meer info zie vorige nieuwsbrief.

De winterperiode is belangrijk om je conditie te onderhouden. Blijf sporten, blijf bewegen, blijf gezond bezig!

Feedback van de enquête krijgen jullie op de jaarvergadering maar wat we wel al kunnen zeggen is dat we zowel zaterdag als zondag gaan rijden in 2 groepen indien voldoende gegadigden.
In de loop van februari, na de jaarvergadering, plannen we nog een winterwandeling in. Deze data moeten nog worden vastgelegd.

 

Lidgeld 2022: het lidgeld voor de club blijft behouden op €40, het gedeelte VWB werd verhoogd naar €35. Samen dus €75 voor een fietsend lid.
Niet fietsers betalen €15, indien meeverzekerd met fietsend lid. (niet-leden die inschreven voor het eindeseizoensfeest werden automatisch lid voor 2022)

De betaling van het lidgeld gebeurt liefst door overschrijving op onze rekening BE18 7340 1476 9065 van WTC Pellenberg voor 10 december (zie verder).
De verzekering is een gezinsaansluiting (wonende onder hetzelfde dak) en is belangrijk omdat ze ook geldig is bij sportactiviteiten buiten het clubgebeuren.

VWB heeft ons laten weten dat ze een e-mail met betalingsopdracht tot verlenging van het lidgeld VWB, gaan versturen op 13 december naar elk aangesloten clublid waarvan het lidgeld nog niet werd betaald.
We weten uit het verleden dat deze individuele betalingsuitnodiging van de VWB voor verwarring kan zorgen, met o.a. dubbele betalingen tot gevolg.
Belangrijk: de lidgelden worden door WTC Pellenberg geïnd (zowel lidgeld WTC Pellenberg als lidgeld VWB). Wij storten door naar VWB!

 

Kledij

Indien jullie nog iets wensen bij te bestellen kan je dit doorgegeven via deze link
We sluiten de bestelling af op 15 december.

Sportieve groeten,
Bestuur WTC Pellenberg

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *